Införskaffa rätt kläder inför jaktsäsongen

Min favoritårstid och säsong är snart på ingång, nämligen hösten och jaktsäsongen. Det är verkligen jag längtar efter hela året och nu är det äntligen dags att börja förbereda med att införskaffa lite nya jaktkläder och annat till både mig och hunden. Jag fick ett tips av en vän att spana in https://www.jagarliv.se/jakt/jaktklader/ och det verkar vara en butik som har precis allt det jag letar efter.

Kläder som håller en varm och gör att man kan hålla fokus

Lite a och o för mig när jag är ute och jagar är att mina kläder skall vara varma och stänga ute fukt. Det finns inget som förstör en tidig frisk och härlig höst eller vintermorgon så mycket som kalla kläder, man tappar liksom fokus då. Så nu tänker jag köpa mig ett underställ i kvalitet, mössa, vantar och ett par rejäla kängor.

Något jag även såg nu när jag vart inne på Jägarlivs hemsida var att de hade västar för hundförare och det är ju perfekt för mig att ha på mig när jag tar med hunden ut! Det gör att man syns tydligt och bra. Varma strumpor och en fleecetröja var en självklarhet att införskaffa och eftersom mina gamla jaktbyxor börjar ge med sig får det bli ett par nya sådana i camouflagemönster.

Styr fotvärmen med fjärrkontroll

Jag hittade faktiskt något helt nytt för mig inne på Jägarliv, nämligen ett par elektroniska värmesulor. Det är alltså ett par uppladdningsbara skosulor som man styr med fjärrkontroll och håller en varm i upp till 4 timmar. Jag bara måste testa ett par sådana, det låter ju helt underbart! Potentiellt kan det även bli årets julklapp till alla gubbar i jaktlaget.

Till alla er andra där ute som också älskar jaktsäsongen rekommenderar jag verkligen att spana in https://www.jagarliv.se/jakt/jaktklader/ och deras sortiment inför kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: cqo