Lazer ledramper

För dig som har stor användning av starkt ljus i din vardag, antingen på din bil, buss, traktor eller lastbil så ska du unna dig en av Lazer ledramper. För det första ska du välja en ledbelysning när du vill ha det starkaste ljuset, för det andra ska du välja en Lazer ledramp då denna har dioder av mycket hög kvalitet. Ledramper brukar också finnas i väldiga variationer när det gäller längd, höjd och annan utformning för att de ska passa ett brett spektrum av fordon. Oavsett om du har en lastbil eller en personbil.

Lazer – ledramp av högsta kvalitet

Lazer är kända för att ha ledramper med dioder av mycket hög kvalitet. De har också automatisk effektreglering vid nedsatt kylförmåga för att inte dioderna ska bli skadade. Dessutom är ledbelysningen något mer år det varmvita hållet än många andra ledramper. När du köper en ledramp från Lazer har du hela 5 års garanti och om den skulle gå sönder inom dessa 5 år så är du garantera en helt ny ledramp. Att kunna montera en ledramp direkt i grillen på ditt fordon gör ju saken ännu lite bättre.

Olika ledramper från Lazer

Det finns ledramper för alla olika behov av att se när man kör. Till exempel finns det en belysning som ger dig en visuell räckvidd på hela 1.3 kilometer! Helt fantastiskt! Ledrampen är en meter bred och kan installeras på de flesta fordon. Till och med färgtemperaturen är reglerad och framtagen för att minska de blå och vita färgtonerna som kan upplevas som besvärande för ögonen och som kan ge irritationer och problem med att se klart. Det sägs att polykarbonat linsen är oförstörbar då den är överdragen med en mycket hård beläggning som ska skydda från repor och annan smuts. Lampan är ämnad att utstå även de svåraste väderförhållandena.