Kvalitet till bra priser – för dig som vill ut i naturen

Man vet ju alla dessa varumärken som tar alldeles för mycket betalt bara för att det sitter en liten logga på bröstet. Jag har ingenting emot detta, men samtidigt som vill jag ju såklart köpa så bra kvalitet som möjligt men också till bra priser. Friluftsfabriken är ett varumärke som jag verkligen har respekt till eftersom dem är duktiga på både kvalitet och pris och jag rekommenderar verkligen att ta sig en kik på deras hemsida för att låtas inspireras inför semestern i sommar!

Sedan starten 2017 har man gjort mycket

Ja, då har man varit riktigt duktiga på att göra lite forskning på vad som finns på marknaden och inte. För i grund och botten är Friluftsfabriken egentligen Jägarliv, men när man tröttnat på att friluftskläder ska förknippas med jakt så tog man saken i egna händer och skapade Friluftsfabriken. Detta är alltså en hemsida när man vill erbjuda mer vardagliga friluftskläder men också allt som passar mer till camping, sport och den breda massan runt om i Sverige. Idag så erbjuder man friluftskläder i ett brett sortiment där dessutom själva livsstilen som friluftsmänniska står i centrum. Här ska du med andra ord inte bara kunna köpa de perfekta byxorna att ha under campingsemestern i norra Sverige utan också få tag på tillbehören som man behöver.

Det är kul att också följa detta i samband med trenderna i samhället. För efter en pandemi när man inte kunnat resa så har närheten till semesterkänslan blivit kortare. Det räcker idag att man tar bilen några mil bort, sätter upp tältet och vipps så kändes det som att man hade semester. En stor fördel för Friluftsfabriken som då verkligen kan erbjuda allt man kan tänkas behöva för att fira semester på hemmaplan!