Bor du i stan och letar färdmedel?

Man kan tro att jag vill sälja min gamla skruttna golf till dig för att du ska kunna ha ett fordon att ta dig runt i här i stan. Men nej, så är faktiskt inte fallet. Jag har släppt begangande bilar hit och dit för att man enkelt ska ha ett transportmedel kanske under en kortare period. Istället är jag totalt för Citybike e-cykel från Wafabike som jag fick provcykla härom veckan på ett event. Häng kvar och bläddra vidare lite så ska du får höra om min helt fantastiska upplevelse på en el-cykel från Wafabike.

Citybike e-cykel från Wafabike

För när man letar enkelt och billigt transportmedel så är man idag lite skadad att det ska vara en bil. Jag förstår det om man ska åka lite längre sträckor, men om du är ute efter en bil för city-körning så kan jag lova dig att en Wafabike är ett tusen gånger bättre val. Dels så är den för framtiden, vi pratar en el-cykel som hjälper dig trampa och som inte släpper ut några avgaser. Du kan dessutom ta för givet att många blickar kommer dras till dig med tanke på hur cool cykeln är. Den har liksom en speciell image som gör att man känner sig så himla cool helt enkelt.

När jag provcyklade för första gången så blev jag lite orolig eftersom den dels har lite bredare däck men också för att den känns ganska stor. Däremot motbevisades mina förväntningar rejält när jag väl började trampa då allt bara kändes otroligt stabilt och bra. Med andra ord känner jag mig bara trygg på dessa breda däck och att den är lite bastant. Det är liksom ingen plastbit från Kina. Så som sagt, letar du transportmedel att ha i stan så är Wafabike the place to visit! Cykla lugnt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: hcn