Skoteroveraller för både killar och tjejer

Nu är det äntligen snart dags för skotersäsongen här uppe i Sälen! Det är den absolut bästa tiden på hela året när vi får dra igång försäljningen av skoteroveraller för både killar och tjejer då säsongen startar. Självklart säljer jag skoteroveraller över hösten också men inte alls i samma utsträckning som under vintern. Som ni kanske förstår så är inte efterfrågan på vinterkläder som skoteroveraller särskilt hög under våren och sommaren så då brukar jag kunna ha stängt. Det är bara lokalbor som besöker butiken ändå och dom brukar ringa om det är något så kommer jag ner och öppnar.

Skoteroveraller som håller värmen

Här i Sälen är det nästan lika många tjejer/kvinnor som killar/män som åker skoter och således är i behov av skoteroveraller. Det är i princip ett måste att ha skoteroverall när du är ute och kör skoter under vinterns kallaste månader för du måste räkna med vinden som kyler ner ännu mer när du kör. En skoteroverall är extra vadderad för att kunna stå emot många minusgrader och vindmotstånd. Den är också ”hel” det vill säga overall, av den anledning att det inte ska kunna komma in kyla någonstans när du har motvind vid körning. Reflexer är också bra att ha på din skoteroverall, det råder jag alla att skaffa men det brukar i princip alltid finnas påsytt när du köper skoteroverallen.

Rekommenderar skoteroverall

Jag kan starkt rekommendera våra skoteroveraller även till andra fritidssysselsättningar som till exempel vid hundspannkörning, vid ridning, vid isfiske och det finns säkert andra anledningar att köpa en riktigt bra och varm skoteroverall. Ungdomarna här uppe tvingas i princip att använda sina skoteroveraller till det mesta och framförallt när dom kör moped, det är ju också en utsatt position med mycket motvind och stillasittande. Jag säljer också många skoteroveraller till ”vanligt” promenadfolk så det finns många användningsområden.